Skip to ContentSkip to Navigation

Aletta Jacobs School of Public Health

Together for more healthy years
Aletta Jacobs School of Public HealthOnderwijs

Onderwijs RUG

De RUG biedt maar liefst 180 bacheloropleidingen, masters en PhD-programma’s aan voor meer dan 30.000 studenten van over heel de wereld. We nodigen je graag uit om bij ons te beginnen aan een succesvolle carrière, bij te dragen aan baanbrekend onderzoek en je te oriënteren op jouw toekomst. Allemaal in het gezellige en gastvrije Groningen: je bent van harte welkom.

Bachelor opleidingen
Kies je voor studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen? Dan kies je voor topkwaliteit onderwijs, internationale kansen, bijdragen aan baanbrekend onderzoek en de leukste studentenstad van Nederland.
Oftewel: volop mogelijkheden om jouw toekomst vorm te geven terwijl je de tijd van je leven hebt in Groningen.

Master en PhD opleidingen
Ben jij op zoek naar een masteropleiding aan een topuniversiteit in Nederland? Wil jij je academische- en onderzoeksvaardigheden ontwikkelen? Een masteropleiding volgen is een investering in jouw toekomst. De RUG is verkozen tot beste brede master universiteit, met 18 programma’s die door Keuzegids zijn gelabeld als Topopleiding. Met een keuze uit meer dan 120 masteropleidingen, verdeeld over 11 faculteiten, is Groningen the place to be. Interesse? Neem hier een kijkje naar welke mogelijkheden de RUG jou biedt binnen het thema Gezondheid en Levenswetenschappen:

Summer Schools
De summer schools van de Rijksuniversiteit Groningen zijn altijd onderzoeksgestuurd en multidisciplinair en bieden een breed scala aan perspectieven. Bekijk hier alle gezondheidsgerelateerde zomerscholen van de Rijksuniversiteit Groningen.

Executive programma
Het zorg- en welzijnslandschap blijft in ontwikkeling en uitdagingen als het betaalbaar houden van de zorg zetten instellingen verder onder druk. Van managers en leidinggevenden in de sector wordt verwacht dat zij leiderschapsvaardigheden tonen en actuele kennis hebben van de bedrijfskundige en economische aspecten van de sector. Deze kennis biedt ons 7-daags programma Management & Economie in Zorg en Welzijn. De kennis kunt u direct toepassen in uw organisatie.

Laatst gewijzigd:22 maart 2019 13:18
printView this page in: English