Skip to ContentSkip to Navigation
Centrale Medische Bibliotheek
UMCG
Centrale Medische Bibliotheek Nieuws

Nieuwe RefWorks plug-in voor UMCG-PC's

31 oktober 2017
RefWorks

Vanaf vandaag wordt de RefWorks-plug-in voor Word op een andere manier aangeboden op het netwerk van het UMCG. De reden voor deze verandering is dat de plug-in steeds problemen gaf op UMCG-PC’s .

Wat is er anders?

  • Op een UMCG-werkstation kunt u eenmalig de plugin installeren via:
    de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
    én daarna eenmalig inloggen
    in de Refworks plug-in in Word.
  • Als u thuis of op een laptop werkt via de WOM (toegang.umcg.nl), dan moet u de Refworks plug-in telkens voorafgaand aan het openen van Word installeren via:
    de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
    U moet dit elke keer bij het gebruik van de WOM opnieuw even doen (het duurt slechts enkele seconden). We begrijpen dat dit vervelend is, maar de plug-in werkt in ieder geval nu wel goed.

Uit de uitgebreide testen van de Refworks plug-in blijkt dat de nieuwe plug-in consequent en naar behoren werkt, zónder de vervelende problemen van de eerdere configuratie.


Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over de plug-in, kijk dan eens in onze RefWorks LibGuide en aarzel niet om contact op te nemen via email refman umcg.nl of te bellen naar 36 16194 / 36 16185.

Laatst gewijzigd:02 maart 2018 11:01
View this page in: English

Meer nieuws

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...

  • 04 maart 2024

    Een plantaardige sensor

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 11 december 2023

    Join the 'Language and AI' community

    As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...