Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuws

Nieuwe RefWorks plug-in voor UMCG-PC's

31 oktober 2017
RefWorks

Vanaf vandaag wordt de RefWorks-plug-in voor Word op een andere manier aangeboden op het netwerk van het UMCG. De reden voor deze verandering is dat de plug-in steeds problemen gaf op UMCG-PC’s .

Wat is er anders?

 • Op een UMCG-werkstation kunt u eenmalig de plugin installeren via:
  de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
  én daarna eenmalig inloggen
  in de Refworks plug-in in Word.
 • Als u thuis of op een laptop werkt via de WOM (toegang.umcg.nl), dan moet u de Refworks plug-in telkens voorafgaand aan het openen van Word installeren via:
  de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
  U moet dit elke keer bij het gebruik van de WOM opnieuw even doen (het duurt slechts enkele seconden). We begrijpen dat dit vervelend is, maar de plug-in werkt in ieder geval nu wel goed.

Uit de uitgebreide testen van de Refworks plug-in blijkt dat de nieuwe plug-in consequent en naar behoren werkt, zónder de vervelende problemen van de eerdere configuratie.


Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over de plug-in, kijk dan eens in onze RefWorks LibGuide en aarzel niet om contact op te nemen via email refman@umcg.nl of te bellen naar 36 16194 / 36 16185.

Laatst gewijzigd:02 maart 2018 11:01

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...