Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuws

Nieuwe RefWorks plug-in voor UMCG-PC's

31 oktober 2017
RefWorks

Vanaf vandaag wordt de RefWorks-plug-in voor Word op een andere manier aangeboden op het netwerk van het UMCG. De reden voor deze verandering is dat de plug-in steeds problemen gaf op UMCG-PC’s .

Wat is er anders?

 • Op een UMCG-werkstation kunt u eenmalig de plugin installeren via:
  de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
  én daarna eenmalig inloggen
  in de Refworks plug-in in Word.
 • Als u thuis of op een laptop werkt via de WOM (toegang.umcg.nl), dan moet u de Refworks plug-in telkens voorafgaand aan het openen van Word installeren via:
  de Start-button > Alle programma’s > UMC Groningen Applicaties > Proquest RefWorks install
  U moet dit elke keer bij het gebruik van de WOM opnieuw even doen (het duurt slechts enkele seconden). We begrijpen dat dit vervelend is, maar de plug-in werkt in ieder geval nu wel goed.

Uit de uitgebreide testen van de Refworks plug-in blijkt dat de nieuwe plug-in consequent en naar behoren werkt, zónder de vervelende problemen van de eerdere configuratie.


Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over de plug-in, kijk dan eens in onze RefWorks LibGuide en aarzel niet om contact op te nemen via email refman@umcg.nl of te bellen naar 36 16194 / 36 16185.

Laatst gewijzigd:31 oktober 2017 14:45
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....