Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career ServicesStudieverenigingen

Studieverenigingen Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Hieronder vind je een overzicht van de studieverenigingen die aangesloten zijn bij de faculteit Economie en Bedrijfskunde.

EBF

De Economische en Bedrijfskundige Faculteits- vereniging is de studievereniging voor alle studenten aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. De EBF is de link tussen studie en het bedrijfsleven. Zo helpt de EBF haar leden om zich voor te bereiden op de toekomst. Daarnaast organiseren zij activiteiten voor leden.

GFE

De Groninger Fiscale Eenheid (GFE) is een studievereniging voor fiscale studenten, zowel juristen als economen. GFE organiseert verschillende activiteiten voor haar leden en kan veel voor haar leden betekenen, tijdens en na hun studie. GFE kan haar leden in contact brengen met verschillende kantoren, bijvoorbeeld voor een stage.

MARUG

De Marketing Associatie Rijksuniversiteit Groningen (MARUG) is een interfacultaire studievereniging voor onder andere studenten Economie, Bedrijfskunde, Communicatiewetenschappen en Psychologie. MARUG fungeert als intermediair tussen marketingtheorie en -praktijk.

PM

logo pro-memorie

PM is dé studievereniging voor Accountancy & Controlling studenten en geïnteresseerden aan de RUG. De vereniging heeft als doel het bevorderen van de betrokkenheid van en het onderlinge contact tussen de studenten, alsmede het ondersteunen van studenten bij hun oriëntatie op hun toekomstige professie. PM streeft ernaar om een waardevolle aanvulling op de studie te zijn door zowel inhoudelijke als ontspannende activiteiten te organiseren.

Risk

Risk is de studievereniging voor studenten Accountancy, Controlling, Finance en financieel geinteresseerden. Risk heeft zich ten doel gesteld de kloof tussen theorie en praktijk te verkleinen. Risk organiseert daarnaast activiteiten die de contacten tussen haar leden, het wetenschappelijk personeel en het bedrijfsleven bevorderen.

TeMa

TeMa is de studievereniging voor Technologiemanagement. De studies die ze bedient zijn: de track Technologiemanagement van de brede bachelor Bedrijfskunde, de BSc. Technologiemanagement, de (pre-)MSc. Supply Chain Management, de (pre-)MSc. Technology & Operations Management en de Dual Degree in Operations Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het doel van de vereniging is het creëren van verbondenheid onder de studenten onderling, richting de faculteit en het bedrijfsleven.

Vesting

VESTING is de studievereniging voor de bachelor Econometrics and Operations Research en voor de master Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. VESTING heeft als doel om de kloof tussen theorie en praktijk te verkleinen. Daarnaast wil VESTING het contact tussen haar leden bevorderen en hen de mogelijkheid bieden om zich naast de studie verder te ontwikkelen.

Laatst gewijzigd:18 januari 2019 09:28
printView this page in: English