Skip to ContentSkip to Navigation

Centre of expertise HRM&OB

Faculty of Economics and Business
Centre of expertise Human Resource Management & Organisational Behaviour Joint research

Praktijk en Theorie

Gaan wetenschap en ondernemerschap samen?
Wij vinden van wel.

Als expertisebureau HRM&OB zijn wij ervaren en bedreven in het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en koppelen wij onze resultaten op een heldere en inzichtelijke manier aan u terug. Waar mogelijk en wenselijk, ondernemen we samen passende acties en interventies. Maak gebruik van onze expertise, dan optimaliseren wij samen met u de situatie op uw werkvloer.

co-creatie
Een win-win situatie.

Het is onze ambitie om een vruchtbare wisselwerking tussen wetenschap en praktijk te creëren en willen uw vraagstuk daarom graag benaderen met een wetenschappelijke aanpak. Wij zijn geïnteresseerd in de kwesties die er binnen uw organisatie spelen en stellen onze wetenschappelijke kennis hiertoe graag ter beschikking. Door te onderzoeken wat de oorzaken en gevolgen zijn van de gedragingen binnen uw organisatie, leveren wij u goed advies én verbreden wij onze inzichten. Zo profiteren wij samen van de voordelen van wetenschappelijk onderzoek en kennisoverdracht.

Als expertisecentrum beschikken wij over de kennis en vakkundigheid van een groot aantal hoogleraren en internationaal bekende onderzoekers, die o.a. gespecialiseerd zijn in het optimaliseren van teamprestaties en het verbeteren van personeelsbeleid. Samen met u zullen zij de omstandigheden binnen uw bedrijf analyseren en inventariseren welke oplossingen en strategieën van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Op basis van hun ruime ervaring met het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek binnen een organisatiesetting, kunnen zij interventie- en sturingsoplossingen aandragen. Op deze manier werken wij mee aan de toekomst van uw bedrijf. Co-creatie – samen met u.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod en maak gebruik van onze vakkennis. Zo versterken wij samen de relatie tussen wetenschap en praktijk.

Laatst gewijzigd:12 oktober 2018 09:21
printView this page in: English