Verschenen in FoodPersonality: Nieuwe 'food MBA' biedt sector 'food for thought'
Vorige maand verscheen onze Executive MBA voor food professionals in het blad FoodPersonality! Wij delen het artikel graag met u:

Met ingang van september biedt de Rijksuniversiteit Groningen samen met EFMI Business School een ‘executive MBA-opleiding’ aan, specifiek voor managers in de levensmiddelensector.
Prof. dr. Peter Verhoef is momenteel hoogleraar marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij directeur van een onderdeel daarvan, de ‘UGBS’, de University of Groningen Business School. Verder is hij directeur en oprichter van het Groningen Digital Business Centre [...]
Laatst gewijzigd: | 28 februari 2020 11:03 |
Meer nieuws
-
05 maart 2025
Vrouwen in de wetenschap
De RUG viert Internationale Vrouwendag met een bijzondere fotoserie: Vrouwen in de wetenschap.
-
16 december 2024
Jouke de Vries: ‘De universiteit zal wendbaar moeten zijn’
Aan het einde van 2024 blikt collegevoorzitter Jouke de Vries terug op het afgelopen jaar. In de podcast gaat hij in op zijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten en kijkt hij vooruit naar de toekomst van de universiteit in financieel moeilijke tijden...
-
10 juni 2024
Om een wolkenkrabber heen zwermen
In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...