Verschenen in FoodPersonality: Nieuwe 'food MBA' biedt sector 'food for thought'
Vorige maand verscheen onze Executive MBA voor food professionals in het blad FoodPersonality! Wij delen het artikel graag met u:
Met ingang van september biedt de Rijksuniversiteit Groningen samen met EFMI Business School een ‘executive MBA-opleiding’ aan, specifiek voor managers in de levensmiddelensector.
Prof. dr. Peter Verhoef is momenteel hoogleraar marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij directeur van een onderdeel daarvan, de ‘UGBS’, de University of Groningen Business School. Verder is hij directeur en oprichter van het Groningen Digital Business Centre [...]
Laatst gewijzigd: | 28 februari 2020 11:03 |
Meer nieuws
-
16 april 2024
RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information
De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...
-
02 april 2024
Vliegen op houtstof
In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...
-
18 maart 2024
VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups
Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...