Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuws

Ondersteuning voor onderzoekers (PI's & YPI's)

met het invoeren van uw onderzoeksgegevens in PURE
20 februari 2018
Researchers support
Researchers support

Dit jaar is het tijd is voor het mid-term review - de tussentijdse evaluatie van de onderzoeksprestaties van het UMCG. Daarvoor worden de gegevens uit het onderzoekinformatiesysteem PURE gebruikt. Het Bureau Onderzoek wil daarom, samen met de Centrale Medische Bibliotheek, alle (Young) Principal Investigators ondersteunen met het invoeren van uw onderzoeksgegevens in PURE.

Graag uw CV aanleveren
Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen ontvangen wij graag van u (via mtr@umcg.nl) op korte termijn uw uitgebreide, actuele CV in Word (met informatie over subsidies, prijzen, lidmaatschap van adviescommissies, editorial boards, etc.). Student-assistenten zullen vervolgens de informatie invoeren en aan u voorleggen ter controle; rekening houdend met de vertrouwelijkheid van uw gegevens.
Let op: Dit geldt uitsluitend voor PI's en YPI's.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Carina Havenga-de Poel (c.havenga-de.poel@umcg.nl) of Stephen Peuchen (s.peuchen@umcg.nl)

Of bekijk onze flyer "PURE maakt u beter zichtbaar.pdf" + bijlage

Laatst gewijzigd:21 februari 2018 14:08
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...