Skip to ContentSkip to Navigation

Centrale Medische Bibliotheek

UMCG
Centrale Medische BibliotheekNieuws

Ondersteuning voor onderzoekers (PI's & YPI's)

met het invoeren van uw onderzoeksgegevens in PURE
20 februari 2018
Researchers support
Researchers support

Dit jaar is het tijd is voor het mid-term review - de tussentijdse evaluatie van de onderzoeksprestaties van het UMCG. Daarvoor worden de gegevens uit het onderzoekinformatiesysteem PURE gebruikt. Het Bureau Onderzoek wil daarom, samen met de Centrale Medische Bibliotheek, alle (Young) Principal Investigators ondersteunen met het invoeren van uw onderzoeksgegevens in PURE.

Graag uw CV aanleveren
Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen ontvangen wij graag van u (via mtr@umcg.nl) op korte termijn uw uitgebreide, actuele CV in Word (met informatie over subsidies, prijzen, lidmaatschap van adviescommissies, editorial boards, etc.). Student-assistenten zullen vervolgens de informatie invoeren en aan u voorleggen ter controle; rekening houdend met de vertrouwelijkheid van uw gegevens.
Let op: Dit geldt uitsluitend voor PI's en YPI's.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Carina Havenga-de Poel (c.havenga-de.poel@umcg.nl) of Stephen Peuchen (s.peuchen@umcg.nl)

Of bekijk onze flyer "PURE maakt u beter zichtbaar.pdf" + bijlage

Laatst gewijzigd:21 februari 2018 14:08

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...