Skip to ContentSkip to Navigation

Groningen Digital Business Centre

Faculty of Economics and Business
Groningen Digital Business Centre

Details Programma lancering GDBC op 3 april

29 maart 2018

Op dinsdag 3 april is het zover en staat de officiële opening van het Groningen Digital Business Centre (GDBC) op het programma!

Wij verwachten de bezoekers op dinsdagmiddag 3 april vanaf 14:30 uur in het Duisenberg building op het Zernike park. Een plattegrond van het Zernike complex.

Parkeren

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op P1 en daarna wandelend door naar het Duisenberg gebouw, het grote grijze gebouw dat u even verderop het complex ziet staan.

Indien P1 vol is dan kunt u naar P2 (achter het Duisenberg gebouw), daarna P3 en P4. Let op: vanaf P3 en P4 is het betaald parkeren.

Programma

Het programma dat wij voor u hebben is als volgt. U wordt in de hal van het Duisenberg gebouw ontvangen met koffie en gebak waarna wij de korte oversteek maken naar de collegezaal in het Paviljoen gebouw (0005 Rode Zaal).
Aize Bouma is deze middag onze dagvoorzitter.

- 14:30 uur -> Ontvangst in de hal van het Duisenberg gebouw op de Zernike campus.

- 15:00 uur -> Opening dagvoorzitter Aize Bouma.

- 15:15 uur -> Prof. dr. Peter Verhoef, directeur GDBC over het ontstaan, nut en noodzaak van het Groningen Digital Business Centre.

- 15:30 uur -> Prof. P.K. Kannan: 'Frontiers in Digital Business and Marketing Science': Digital technologies are rapidly changing the business landscape daily. In this presentation (a) the emerging trends in digital business environment and consumer behavior, and (b) the developments in marketing science that help us meet the challenges of managing and growing businesses in this environment will be discussed.

- 16:00 uur -> Benjamin Derksen, mede-eigenaar en CCO bij Frank, onlineondernemer in Groningen, zal vertellen over het ontstaan van deze onderneming en gaat daarnaast een stevige discussie aan met een aantal studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

- 16:30 uur -> Het laatste woord is aan Patrick Brouns, gedeputeerde van de provincie Groningen. De betekenis voor de economie in de regio zal hier onder meer centraal staan en ook de gedeputeerde zal met een aantal prikkelende stellingen geconfronteerd worden.

P.S. Het onderdeel van P.K. Kannan is in het Engels, de overige onderdelen in het Nederlands.

Vanaf 17 uur staat de borrel gereed, wederom in de hal van het Duisenberg gebouw.

Vragen, last-minute aanmelden

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Bas Baalmans, Projectleider GDBC, gdbc rug.nl - 06 22494353.

Laatst gewijzigd:03 april 2018 09:10

Meer nieuws

 • 22 januari 2020

  Kadavers belangrijk voor planten en insecten in de Oostvaardersplassen

  Het laten liggen van dode herten in natuurgebied de Oostvaardersplassen heeft een positief effect op de biodiversiteit in het gebied. De kadavers zorgen niet alleen voor veel meer insecten en andere geleedpotigen op de korte termijn, maar ook op de...

 • 21 januari 2020

  Mijlpaal MICADO-instrument voor de Extremely Large Telescope

  MICADO, het eerste speciaal voor ESO’s Extremely Large Telescope (ELT) ontwikkelde camerasysteem, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Het MICADO-consortium is, samen met een groep van externe deskundigen van over de hele wereld, een week lang bijeen...

 • 17 januari 2020

  Weinig onvrede over AZC's, veel onvrede over de overheid

  Onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) hebben van 2016 tot 2019 meningen over asielzoekers onderzocht in een representatieve steekproef van meer dan 1.200 Nederlanders, in opdracht van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum...