Skip to ContentSkip to Navigation

Groningen Digital Business Centre

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Groningen Digital Business Centre

Details Programma lancering GDBC op 3 april

29 maart 2018

Op dinsdag 3 april is het zover en staat de officiële opening van het Groningen Digital Business Centre (GDBC) op het programma!

Wij verwachten de bezoekers op dinsdagmiddag 3 april vanaf 14:30 uur in het Duisenberg building op het Zernike park. Een plattegrond van het Zernike complex.

Parkeren

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op P1 en daarna wandelend door naar het Duisenberg gebouw, het grote grijze gebouw dat u even verderop het complex ziet staan.

Indien P1 vol is dan kunt u naar P2 (achter het Duisenberg gebouw), daarna P3 en P4. Let op: vanaf P3 en P4 is het betaald parkeren.

Programma

Het programma dat wij voor u hebben is als volgt. U wordt in de hal van het Duisenberg gebouw ontvangen met koffie en gebak waarna wij de korte oversteek maken naar de collegezaal in het Paviljoen gebouw (0005 Rode Zaal).
Aize Bouma is deze middag onze dagvoorzitter.

- 14:30 uur -> Ontvangst in de hal van het Duisenberg gebouw op de Zernike campus.

- 15:00 uur -> Opening dagvoorzitter Aize Bouma.

- 15:15 uur -> Prof. dr. Peter Verhoef, directeur GDBC over het ontstaan, nut en noodzaak van het Groningen Digital Business Centre.

- 15:30 uur -> Prof. P.K. Kannan: 'Frontiers in Digital Business and Marketing Science': Digital technologies are rapidly changing the business landscape daily. In this presentation (a) the emerging trends in digital business environment and consumer behavior, and (b) the developments in marketing science that help us meet the challenges of managing and growing businesses in this environment will be discussed.

- 16:00 uur -> Benjamin Derksen, mede-eigenaar en CCO bij Frank, onlineondernemer in Groningen, zal vertellen over het ontstaan van deze onderneming en gaat daarnaast een stevige discussie aan met een aantal studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

- 16:30 uur -> Het laatste woord is aan Patrick Brouns, gedeputeerde van de provincie Groningen. De betekenis voor de economie in de regio zal hier onder meer centraal staan en ook de gedeputeerde zal met een aantal prikkelende stellingen geconfronteerd worden.

P.S. Het onderdeel van P.K. Kannan is in het Engels, de overige onderdelen in het Nederlands.

Vanaf 17 uur staat de borrel gereed, wederom in de hal van het Duisenberg gebouw.

Vragen, last-minute aanmelden

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Bas Baalmans, Projectleider GDBC, gdbc@rug.nl - 06 22494353.

Laatst gewijzigd:03 april 2018 09:10

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...