Centre for Operational Excellence (COPE)

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Centre for Operational Excellence (COPE)
Header image COPE

COPE

E-Global Eindcongres: E-commerce logistiek

Datum:16 juli 2018
E-Global Eindcongres

Vrijwel elke retailer heeft vandaag de dag naast fysieke winkels ook een online winkel. Het managen van deze totaal verschillende verkoop- en distributiekanalen zorgt voor complexe vraagstukken op operationeel gebied.

E-Global project
In het tweejarige onderzoeksproject E-Global ontwikkelt COPE nieuwe tools en verdienmodellen voor e-commerce logistiek. E-GLOBAL is een acroniem voor “Gezamenlijk Leren: Orders Beter Afhandelen in de Logistiek voor E-commerce”.  Het onderzoek wordt uitgevoerd door een consortium dat naast de Rijksuniversiteit Groningen en Fontys Hogescholen bestaat uit verschillende brancheinstellingen, logistiek dienstverleners, adviesbureaus en softwareleveranciers. Het onderzoek is in 2017 gestart, heeft een looptijd van twee jaar en wordt voor 50% gefinancierd door het NWO.

E-Global Eindcongres
Als afsluiting van dit onderzoeksproject vindt er op 15 januari 2019 een eindcongres plaats in het Openluchtmuseum in Arnhem. Tijdens de verschillende lezingen, workshops en een rondleiding door het park delen wij kennis en resultaten van het E-Global project. Enkele thema’s die aan bod komen zijn: Omni-channel logistiek, E-fulfilment, Last-mile distributie, Miniondernemingen in e-commerce, Bedrukken en verpakken op maat, Voorraadbeheer, Magazijnstrategieën en Artificial Intelligence voor e-fulfilment.

Laat uw gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden over het E-Global Eindcongres >>

Reacties laden...