Skip to ContentSkip to Navigation

Centre for Operational Excellence (COPE)

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Centre for Operational Excellence (COPE)Activiteiten

Stages & Traineeships

Praktijkstages

Wij verzorgen onderwijs in vier Masteropleidingen, namelijk "Technology and Operations Management", "Supply Chain Management", "Econometrics, Operations Research, and Actuarial Sciences" en "Technische Bedrijfskunde". Tijdens hun opleiding kijken studenten vanuit een verschillende basis naar onder meer voorraadbeheer, onderhoudsplanning, smart manufacturing en services, Logistiek en Supply Chain Management.

Tijdens de stagetrajecten van onze studenten werken wij samen met aangesloten bedrijven aan een doorlopende onderzoekslijn over de verschillende projecten. Ook zorgen wij voor continuïteit in het begeleidingsteam en helpen met het zoeken naar geschikte studenten.

feb
Traineeships

Contacten die COPE tot stand brengt tussen bedrijven en studenten, bijvoorbeeld via de praktijkstages, leiden regelmatig tot een dienstverband van de student bij het bedrijf. Veel aangesloten bedrijven zien dit daarom als een goede mogelijkheid voor werving voor hun traineeprogramma.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van projectinitiatieven, workshops, congressen en meer COPE nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief via het inschrijfformulier.

Laatst gewijzigd:23 oktober 2017 10:47
printView this page in: English