Skip to ContentSkip to Navigation
Aletta Jacobs School of Public Health
Together for more healthy years
Aletta Jacobs School of Public Health

Webinar Stichting Rookvrije Generatie Midden Groningen met verslavingsarts Robert van der Graaf

Wanneer:do 19-11-2020 om 20:00
Waar:Online
i

Kinderen en jongeren laten stoppen met roken en ervoor zorgen dat zij niet beginnen met roken. Dat is het doel van de stichting Rookvrije Generatie Midden-Groningen. De stichting is vorig jaar opgericht door drie mensen die in Midden-Groningen wonen en werken. Om dit te bereiken is een samenwerking aangegaan met diverse organisaties die het doel ondersteunen en uitdragen.

Om hier bekendheid aan te geven organiseren wordt een webinar georganiseerd op donderdag 19 november om 20.00 uur. Iedereen kan gratis  deelnemen, vanachter de pc.

Het programma duurt ongeveer een uur en bestaat uit korte filmpjes, tips en interessante uitleg door onder andere Robert van der Graaf, rookverslavingsexpert. Voor en tijdens de webinar kunnen vragen gesteld worden. Een deel van deze vragen zullen beantwoord worden tijdens de webinar. De overgebleven vragen worden achteraf via de email beantwoord.

Aanmelden
Alle ouders, zorgverleners, bestuurders, docenten of anderen die betrokken zijn bij het welzijn van kinderen en jongeren kunnen zich inschrijven via webinar19nov ziggo.nl .