Skip to ContentSkip to Navigation
Aletta Jacobs School of Public Health
Together for more healthy years
Aletta Jacobs School of Public Health

Noorderzon

Wanneer:wo 21-08-2019
Waar:Horatio-tent, Noorderplantsoen

#Geluk #Gelukkig. Als we social media mogen geloven, zijn we allemaal blij. Maar stiekem hebben we allemaal baaldagen, zorgen, onzekerheden en stress. Gelukkig maar!

Kinderprogramma 14:00 – 17.00 uur
Kraak de ‘gelukscode’ in de Escape Room voor kids. Schrijf met journalist Lieke een liefdesbrief voor je vader, moeder, broer, zus, opa, oma, vriendje, vriendinnetje of huisdier. Maak kennis met mindfullness. En .. klets met experts Bertus Jeronimus, Anne Margit Reitsema en Vera Heininga over geluk, verdriet en andere gevoelens.

Avondprogramma 20.00 – 22.00 uur
’s Avonds kan iedereen op zoek naar de ‘sleutel voor geluk’ in de Escape Room. Experts Agnes Schilder, Peter de Jonge en Susanne Scheibe geven interactieve minilezingen over mentale gezondheid en gaan hierover graag met je in gesprek.

Noorderzon

Dit programma in de Horatio Tent is een productie van HANNN, UMCG (ERIBA en Healthy Ageing Team), RUG, Hanzehogeschool Groningen, Aletta Jacobs School of Public Health en Gemeente Groningen.

Van 4 t/m 13 oktober staat de Healthy Ageing Week eveneens in het teken van mentale gezondheid. Wil je meer weten over deze week? Kijk op www.meergezondejaren.nl.

Meer RUG events op Noorderzon
De RUG, dé universiteit van het Noorden, biedt bezoekers de kans om op een toegankelijke en leuke manier en voor een klein prijsje hun kennis bij te spijkeren op/onder de (Noorder)zon in Groningen.

n