Skip to ContentSkip to Navigation
Aletta Jacobs School of Public Health
Together for more healthy years
Aletta Jacobs School of Public Health

De Week voor Meer Gezonde Jaren: Daar gaan we!

Vanaf:do 01-10-2020
Tot en met:zo 11-10-2020
Waar:Noord-Nederland
MGJ

Wie beweegt, merkt snel verandering. Af en toe een flinke wandeling, lekker fietsen of thuis op je yogamat: het voelt goed om lekker bezig te zijn. En het zorgt bovendien voor een frisse geest in een gezond lichaam. In de Meer gezonde jaren week, van 2 tot 11 oktober, willen we je laten kennismaken met alles wat een bijdrage kan leveren aan een gezonde levensstijl, voor nu en straks. Alle activiteiten zijn erop gericht om jezelf in beweging te krijgen en je te motiveren goed voor jezelf te zorgen. Dus doe mee: Daar gaan we!

In de Week van Meer Gezonde Jaren laten we je kennismaken met allerlei manieren om gezond te worden en te blijven. Dat doen we met workshops, presentaties en bijeenkomsten. Alle activiteiten zijn er voor iedereen: dat is het leuke van deze week. Het gaat om enthousiasme, om nieuwe dingen te leren en uit te proberen, maar vooral gaat het om jouw eigen gezondheid.

Voor wie nog twijfelt: het is voor jong en oud, voor beginner en geïnteresseerde. Het is voor iedereen die benieuwd is hoeveel je kunt bereiken door kleine stappen te zetten op weg naar een gezond lichaam en een gezonde geest. Niet lenig? Geen conditie? Moeite met beginnen? Geen punt, want de activiteiten in de Week van Meer Gezonde Jaren zijn er nu juist op gericht om je te motiveren. Want echt, ook met kleine stappen kun je grote sprongen maken!

De week heeft een veelzijdig programma voor iedereen. Op alle dagen zal de Gezonde Huiskamer door Noord-Nederland trekken: het is dé plek voor een (gratis) leefstijlcheck, waar je  in gesprek kunt over een gezonde levensstijl en om inspiratie op te doen om de gezondheid in kleine stappen te verbeteren. We gaan wandelen, fietsen en sporten, alles voor jong en oud. Er zijn yoga-lessen, beweegtuinen en er wordt gedamd, alles voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Op www.meergezondejaren.nl vind je het laatste nieuws en het meest actuele programma-overzicht.