Skip to ContentSkip to Navigation

Aletta Jacobs School of Public Health

Together for more healthy years
Aletta Jacobs School of Public Health

11th European Public Health Conference

From:We 28-11-2018
Until:Sa 01-12-2018
Where:Cankarjev Dom, Ljubljana, Slovenia
eph
11th European Public Health Conference

The European Public Health Conference Foundation, the European Public Health Association (EUPHA) and the Slovenian National Institute of Public Health (NIJZ) are pleased to invite you to the 11th European Public Health Conference.

Wednesday 28 November 2018 - Pre-conferences

09:00 – 10:30     Pre-conferences
10:30 – 11:00     Coffee/tea break
11:00 – 12:30     Pre-conferences
12:30 – 13:30     Lunch
13:30 – 15:00     Pre-conferences
15:00 – 15:30     Coffee/tea break
15:30 – 17:00     Pre-conferences

Thursday 29 November 2018 - EPH Conference

09:00 – 10:30     Parallel sessions 1 (90 mins)
10:30 – 11:00     Coffee/tea break
11:00 – 12:00     Plenary 1
12:00 – 13:15     Lunch - Lunch Symposiums, Join the Networks meetings
13:15 – 14:00     Opening Ceremony
14:10 – 15:10     Parallel sessions 2 (60 mins)
15:10 – 15:40     Coffee/tea break
15:40 – 16:40     Parallel sessions 3 (60 mins)
16:50 – 17:50     Plenary 2
19:00 – 21:00     Welcome Reception

Friday 30 November 2018 - EPH Conference

08:30 – 09:30     Parallel sessions 4 (60 mins)
09:40 – 10:40     Plenary 3
10:40 – 11:10     Coffee/tea break
11:10 – 12:10     Parallel sessions 5 (60 mins)
12:10 – 13:40     Lunch – Lunch Symposiums, Join the Networks meetings
13:40 – 14:40     Plenary 4
14:50 – 15:50     Parallel sessions 6 (60 mins)
15:50 – 16:20     Coffee/tea break
16:20 – 17:50     Parallel sessions 7 (90 mins)
19:00 – 24:00     Conference Dinner and Dance

Saturday 1 December 2018 - EPH Conference

08:30 - 09:30     Parallel sessions 8 (60 mins)
09:40 - 11:10     Parallel sessions 9 (90 mins)
11:10 - 11:40     Coffee/tea break
11:40 - 13:10     Parallel sessions 10 (90 mins)
13:10 - 14:10     Lunch - Join the Networks meetings
14:10 - 15:10     Plenary 5
15:15 - 16:00     Closing Ceremony