Universiteitsbibliotheek Hulp Pure support FAQ Pure RUG research portal RUG research portal

Hoe toon ik mijn CV op de RUG research portal?

Je kunt een openbaar CV maken. De link naar dit openbare CV wordt getoond onder je foto op je profielpagina.

Hoe maak je een CV:
Login bij Pure en selecteer uit het menu, aan de linkerkant, Curricula Vitea' > Add new > Public CV
Selecteer de inhoud die je aan je CV wilt toevoegen en klik vervolgens op create. Als je je CV openbaar beschikbaar wilt stellen via je profielpagina op de RUG research portal vink dan het hokje publish aan, rechts naast de save knop. Klik op save.
Meer informatie vind je op de pagina Presenteer je onderzoek.