Skip to ContentSkip to Navigation
Universiteitsbibliotheek
Universiteitsbibliotheek Hulp Pure support FAQ Pure Content toevoegen aan Pure Toevoegen press/media

Ik ontvang geen meldingen over geïmporteerde press-/media-items. Waarom niet?

Om op de hoogte te blijven van de nieuws-items die in je profiel worden geïmporteerd, stel je de meldingsopties in: Email of Task. Deze laatste is alleen zichtbaar na inloggen.

Hoe doe je dat?
  • Controleer je notificatie-instellingen: Login Pure > klik op de pijl onder het P-nummer (rechtsboven in het scherm) > selecteer E-mail settings of Task settings
  • Email notifications: Selecteer press/media > Workflow: Entry in Progress (aanbevolen opties: Daily, Weekly, Monthly, Quarterly), klik op Save.
  • Task settings: Selecteer press/media > Workflow: Entry in Progress > kruis het vakje aan,  Show tasks, klik op Save.

Voor meer informatie: Step-by-Step: User Guide for imported Press/Media.
View this page in: English