Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career ServicesActueel

Themaportal online & KEIweek

13 augustus 2014

Welkom op de nieuwe themaportal van NEXT! De afgelopen maanden hebben wij achter de schermen hard gewerkt om jullie een betere en volwaardige informatievoorziening te geven.
De twee pagina's die wij hadden zijn niet meer. De portal waar je nu op zit is het nieuwe online huis van NEXT. Dat betekent dat we meer informatie kunnen aanbieden. Bezig met het schrijven van een CV en sollicitatiebrief en zoek je wat handvatten om dat goed te doen? Op deze portal vind je alvast de eerste informatie die je nodig hebt. Is werken voor een baas niets voor jou en ga je liever ondernemen? Wil je toch nog meer informatie? Dan kan je nu ook heel gemakkelijk workshops vinden. Zoek je een (bij)baan of stageplek? Kijk bij onze vacatures.
Kortom: te veel om op te noemen!

Deze week is ook de traditionele KEIweek weer bezig in Groningen! NEXT was op maandag en dinsdag aanwezig met een beursstand op de Vismarkt en in MartiniPlaza. Veel eerstejaars en ook oudere studenten wisten NEXT te vinden! De eerste CV is ook alweer gechecked: een goed begin van het nieuwe schooljaar! Vanaf 8 september staat ons nieuwe team klaar om jullie weer te helpen met CV's, solliciteren, vragen over je studie etc.
Hieronder een kleine sfeer impressie van beide dagen.

NEXT is ook actief op Facebook en Twitter! Volg ons voor het laatste nieuws!

Laatst gewijzigd:19 december 2017 14:35
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...