UniversiteitsbibliotheekHulpDe UB per doelgroepWalk-in users

Walk-in users

Informatie voor walk-in-users

Let op: toegangspoortjes dicht!

Per 1 mei 2018 zijn de toegangspoortjes op de begane grond van de UB Binnenstad altijd gesloten. U dient een werkende pas bij de poortjes te houden om het gebouw te kunnen betreden of verlaten.

Walk-in users zijn bezoekers die niet aan de RUG verbonden zijn. Zij kunnen gebruik maken van de pc’s (inclusief downloaden of mailen). Wanneer u gebruik wilt maken van de pc’s, kunt u de onderstaande procedure volgen:

• Identificeer uzelf bij de Servicebalie met ID-kaart of paspoort;
  • De medewerker van de Servicebalie logt in op de PC voor u;
  • Na gebruik logt u uit en meldt u zich af bij de Servicebalie. De Servicebalie checkt of er inderdaad is uitgelogd.

Wilt u lenen uit onze collectie? Neem dan een abonnement.

Let op: in bepaalde periodes is de UB Binnenstad alleen toegankelijk voor RUG-studenten en -medewerkers!

Laatst gewijzigd:13 april 2018 11:00
printOok beschikbaar in het: English
Volg ons opfacebook twitter