Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career ServicesActueel

NEXT met een Broekriem

17 september 2014

Dat de arbeidsmarkt de laatste jaren nogal krap is, dat is geen nieuws. Maar dat er ontzettend veel initiatieven en organisaties zijn die jonge werkzoekenden helpen en inspireren tijdens hun zoektocht naar werk, is misschien wat minder bekend. Omdat dit precies is wat NEXT doet voor RUG-studenten, werken wij geregeld samen met verschillende initiatieven binnen èn buiten de RUG.

Daarom is NEXT dinsdag 23 september te vinden op de Vismarkt, waar we samen met De Broekriem optrekken om jou te inspireren. NEXT is hier om jouw CV te checken, daarnaast kun je netwerkgesprekken met recruiters van verschillende bedrijven voeren, kun je een professionele profielfoto laten maken voor op jouw CV en online profielen en zijn er verschillende workshops die je kunt volgen. Kijk voor meer informatie ook op de website van De Broekriem.

Kijk dus op 23 september uit naar NEXT op de Vismarkt!

De Broekriem en NEXT op de Vismarkt
Laatst gewijzigd:17 februari 2017 11:08