Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career ServicesActueel

Student Portal: Career tab en NEXT

19 november 2015

Waarschijnlijk heb je het al gezien: wat ooit Nestor was is nu het Student Portal. Dat brengt veranderingen met zich mee, ook voor de diensten die je van NEXT gewend bent. Zo is het aantal tabbladen dat in Nestor aanwezig was teruggebracht naar nog maar 3 tabs. Eén daarvan is het tabblad 'Career'. Misschien had je er al eens op geklikt: het tabblad is niet nieuw. Wat wel nieuw is, is de manier waarop dit tabblad eruit ziet en functioneert.

Wat is het tabblad Career'?

Jouw toegang tot alles gerelateerd aan jouw toekomstige carrière, maar ook jouw huidige studieloopbaan. Denk aan informatie vanuit jouw faculteit, vacatures voor (bij)banen en stages maar ook carrière evenementen. Allemaal afgestemd op jouw faculteit. Je ziet dus datgene wat voor jou belangrijk is!

Career ConNEXT

De grootste aanpassing in het 'Career' tab is de toegang tot Career ConNEXT, onze database waarin je alle eerder genoemde vacatures en evenementen kan vinden. Om jouw voorbereiding op jouw toekomstige baan zo gemakkelijk mogelijk te maken kan je jouw account activeren en benaderen via het tabblad 'Career'. Deze inlogvelden vind je links in beeld, onder de informatie over NEXT.

Bekijk Career ConNEXT hier!
Bekijk Career ConNEXT hier!

Career ConNEXT is de 'core business' van dit tabblad en wordt continue bijgehouden. Kortom: elke keer dat jij het tabblad bezoekt zal je een overzicht zien van de nieuwste vacatures en aankomende evenementen.

Heb je nog geen kijkje genomen? Doe het dan snel!

Laatst gewijzigd:17 februari 2017 11:08

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...