Maatschappij/bedrijvenPubliekseducatieUniversiteitsmuseumBezoekersinformatie

Groninger Museumnacht op zaterdag 8 september 2018

26 april 2018

Na het succes van de eerste editie kon het natuurlijk niet uitblijven: de Groninger Museumnacht krijgt in 2018 een vervolg. Op zaterdag 8 september openen GRID Grafisch Museum, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum hun deuren tot na middernacht.

Een uniek nachtelijk bezoek aan de tentoonstellingen en vaste collecties aangevuld met muziek, workshops en kinderactiviteiten maken de Groninger Museumnacht een evenement voor iedereen.

De eerste Groninger Museumnacht in 2017 was met ruim 3100 bezoekers volledig uitverkocht.

5 musea voor 5 euro
Met een passe-partout bezoek je alle 5 musea in de stad Groningen voor slechts 5 euro totaal. Het polsbandje geeft je toegang tot alle musea van 19.00 tot 01.00 uur tijdens de nacht. De startdatum van de ticketverkoop volgt op: groningermuseumnacht.nl

groningermuseumnacht 2017
Foto: Jan Buurma