Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

UniversiteitsbibliotheekStuderen en werken in de UB

Literatuur voor (werk)colleges

Werkcollegekasten

In de werkcollegekasten in de UB Binnenstad vindt u zowel verplichte literatuur (GMW, Rechten, Theologie) als literatuur die tijdens werkcolleges door docenten opgegeven is (Letteren).

Studenten

Als student kunt u de literatuur in de werkcollegekasten terugvinden op op de tweede verdieping (sla linksaf vóór de koffiekamer). Deze publicaties zijn niet uitleenbaar en zijn alleen te gebruiken binnen de UB Binnenstad (m.u.v. een deel van de publicaties van GMW die wel uitleenbaar zijn).

Docenten Letteren

Als docent kunt u publicaties laten 'vastzetten' voor een werkcollege. Dit houdt in dat de publicaties die studenten nodig hebben voor een werkcollege, voor het betreffende semester niet uitgeleend kunnen worden, zodat iedereen ze kan raadplegen.

In verband met mogelijk uitgeleende publicaties verzoeken wij docenten een aantal weken voor aanvang van het semester een literatuurlijst aan ons door te geven.
Voor vragen en/of het doorgeven van uw lijst neemt u contact op via wcm-letteren@rug.nl. U kunt natuurlijk ook informeren bij de Servicebalie (tel. 050-3635020). De werkcollegekasten zijn op de tweede verdieping (door de printsluis, daarna meteen links) te vinden.

Laatst gewijzigd:18 april 2018 13:48
printOok beschikbaar in het: English
Volg ons opfacebook twitter