Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career ServicesActueel

Foto impressie NEXT seminars

20 maart 2015

Afgelopen week heeft NEXT weer twee toffe seminars mogen organiseren. Net zoals bij het succesvolle LinkedIn seminar in november was het ook nu weer volle bak. Het 'Careers made in the Netherlands' seminar trok een groot aantal internationale studenten naar de ruimte bij de Careers Company. Op woensdag 18 maart vond in de sfeervolle Senaatszaal het 'Careers Opportunities at the European Union' seminar plaats. De opkomst was groot en de groep studenten enthousiast over de mogelijkheden die de EU biedt. Omdat afbeeldingen meer zeggen dan woorden hebben we een kleine sfeer impressie van beide evenementen gemaakt.

Laatst gewijzigd:19 december 2017 14:33

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.