Javascript must be enabled for the correct page display
Skip to Content
Skip to Navigation
Rijksuniversiteit Groningen
founded in 1614 - top 100 university
Sluiten
Menu en zoeken
Contact
My University
Student Portal
Nederlands
English
Zoekpagina
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Home
Onderwijs
Onderwijs
Aanmelden, inschrijven en collegegeld
Bachelor
Master
Exchange
Promotietrajecten
Summer / Winter schools
Kennis en leren
Contact
Onderzoek
Onderzoek
Onderzoeksthema's
Onderzoekscentra en -instituten
Promotietrajecten
Vind onderzoek en wetenschappers
Podcasts
Onderzoeksvideo's
Open Science
Research Support Portal
Bibliotheek
Maatschappij/bedrijven
Maatschappij/bedrijven
Kennis en leren
Samen onderzoek doen
Jong talent
Schools voor Wetenschap & Samenleving
Smart Buildings
Alumni
Alumni
Alumnidag 2024
Voor alumni
Over alumni
Magazines en nieuwsbrieven
Steun onderzoek en onderwijs
Wijziging doorgeven
Contact
Nieuws
Magazine
Nieuws doorzoeken
Actueel
Over ons
Over ons
Actueel
Profiel
Beleid en strategie
Organisatie
Werken bij de RUG
Contact en praktische zaken
Zoeken
Over ons
Praktische zaken
Waar vindt u ons
X. (Xin) Tang
HOME
Onderwijs
Onderzoek
Maatschappij/bedrijven
Alumni
Nieuws
Over ons
X. (Xin) Tang
Profiel
Onderzoek
Projecten
Contact
My University
Student Portal
Nederlands
English
X. (Xin) Tang
Faculteit Medische Wetenschappen/UMCG
Telefoon:
E-mail:
x.tang umcg.nl
ORCID
Research Portal
Publicaties
Publicaties
A novel “microbiota-host interaction model” to study the real-time effects of fermentation of non-digestible carbohydrate (NDCs) on gut barrier function
Chen, X.
,
Moreno, L. L.
,
Tang, X.
,
Gasaly, N.
,
Schols, H. A.
&
Vos, P. D.
,
2024
,
In:
Current Research in Food Science.
8
,
11 blz.
, 100736.
Onderzoeksoutput
›
›
peer review
Effects of pectin's degree of methyl esterification on TLR2-mediated IL-8 secretion and tight junction gene expression in intestinal epithelial cells: influence of soluble TLR2
Gasaly, N.
,
Tang, X.
,
Chen, X.
,
Bellalta, S.
,
Hermoso, M. A.
&
de Vos, P.
,
21-jan.-2024
,
In:
Food & Function.
15
,
2
,
blz. 569-579
11 blz.
Onderzoeksoutput
›
›
peer review
Efficacy of pectins with different degrees of methyl-esterification and of blockiness in preventing gut epithelial cell barrier disruption and the impact on sodium-glucose co-transporter expression under low and high glucose conditions
Tang, X.
,
Beukema, M.
,
Ferrari, M.
,
Walvoort, M. T. C.
,
de Haan, B. J.
&
de Vos, P.
,
3-jul.-2023
,
In:
Food & Function.
14
,
13
,
blz. 6226-6235
10 blz.
Onderzoeksoutput
›
›
peer review
Structure-function effects of different pectin chemistries and its impact on the gastrointestinal immune barrier system
Tang, X.
&
de Vos, P.
,
14-dec.-2023
, (E-pub ahead of print)
In:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition.
15 blz.
Onderzoeksoutput
›
peer review
beta(2 -> 1) chicory and beta(2 -> 1)-beta(2 -> 6) agave fructans protect the human intestinal barrier function in vitro in a stressor-dependent fashion
Fernandez-Lainez, C.
,
Logtenberg, M. J.
,
Tang, X.
,
Schols, H. A.
,
Lopez-Velazquez, G.
&
de Vos, P.
,
21-jun.-2022
,
In:
Food & Function.
13
,
12
,
blz. 6737–6748
12 blz.
Onderzoeksoutput
›
›
peer review
Lees meer
Alle (5) publicaties
Bekijk volledig onderzoeksprofiel
Volg de RUG
facebook
twitter
linkedin
rss
instagram
youtube
Functioneel
Biedt de basisfuncties en maakt gebruik van geanonimiseerde cookies.
Standaard
Biedt de optimale werking en maakt gebruik van onder andere videocookies.
Volledig
Biedt gepersonaliserde content en maakt gebruik van marketingcookies.
Stel je cookievoorkeur in. Lees onze
privacy
en
cookie disclaimer
voor meer informatie.