Bijeenkomst alumnikring Twente

Aanvang:18:00
Eindtijd:21:30
Waar:De Wilmersberg, Rhododendronlaan 7, De Lutte

Tijdens deze derde alumnibijeenkomst van alumnikring Twente verwelkomen wij de Rector Magnificus van de Universiteit Twente: Thom Palstra. Palstra studeerde natuurkunde, promoveerde aan de Universiteit Leiden en is sinds 1996 verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens de bijeenkomst zal hij als 'Groninger alumnus' vertellen over de UT. Verder is er alle ruimte om bij te praten met oud studiegenoten, of om nieuwe contacten op te doen.

Hieronder vindt u het volledige programma van de avond. Voor deze bijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 25,00,- per persoon als tegemoetkoming in de kosten. U krijgt hiervoor drankjes en een diner in De Wilmersberg. U kunt zich (tot 02 oktober) aanmelden via Eventbrite.

18:00 Inloop

18:30 Welkom en introductie door Sibrand Poppema, voorzitter College van Bestuur Rijksuniversiteit Groningen

18.45 Diner

19:30 Gastlezing Tom Palstra, Rector Magnificus Universiteit Twente:
The University of Twente in the perspective of a Grunninger alumnus: 'Ik doetje mit mien moetje in de miggelregen' (uit de Groningen Alumni Song/ Alumni Laid)

20.00 Afsluiting en borrel

21.30 Verwacht einde