Skip to ContentSkip to Navigation

Centre for Public Health in Economics and Business

Faculty of Economics and Business
Centre for Public Health in Economics and Business

Masterclasses over Groningen Gezonde Stad

Wanneer:do 19-10-2017 16:00 - 17:30
Waar:Noorderbinnensingel 14, Groningen

Hoe kunnen we van Groningen een gezonde stad maken? Deze vraag staat centraal bij de masterclasses die in oktober en november gegeven worden door hoogleraren, lectoren en docenten van de RUG, het UMCG en de Hanzehogeschool Groningen.

Steeds meer wordt bekend dat het beïnvloeden van iemands leefstijl niet lukt met alleen informatie, onderwijs en het creëren van bewustwording. Het grootste deel van onze dagelijkse keuzes over eten en actief leven worden namelijk onbewust genomen, onder invloed van onze leefomgeving. Prof. dr. ir. Koert van Ittersum en prof. dr. Gerjan Navis gaan hier dieper op in tijdens hun masterclass over gezonde voeding en consumptiegedrag. Daarbij laten ze o.a. zien hoe in een Man Made Blue Zone de leefomgeving kan zorgen voor een betere en gezondere voedingskeuze (waarmee ze alvast een voorproefje op de 1e Healthwise Lustrum Conferentie geven).

Meer informatie
Lees meer over de masterclass van prof. dr. ir. Koert van Ittersum en prof. dr. Gerjan Navis.
Benieuwd naar de andere masterclasses? Bekijk het hele programma.

Aanmelden voor de masterclasses kan door uiterlijk twee dagen van te voren een mail te sturen naar Erin.Straat@groningen.nl.

Follow us ontwitter linkedin