Skip to ContentSkip to Navigation
Centrale Medische Bibliotheek
UMCG
Centrale Medische Bibliotheek Nieuws

Complete Anatomy vervangt Anatomy TV

27 september 2023

Complete Anatomy is een 3D-anatomieplatform met interactieve anatomiemodellen, video-animaties en je kunt er virtueel ontleden. (De toegang tot Anatomy TV zal op 29 september 2023 ophouden.)

Account nodig
Om met álle modules te werken, moet je een account aanmaken bij Complete Anatomy VANAF EEN VASTE RUG of UMCG-werkplek pc!

(Dus géén account aanmaken vanaf UMCG-anywhere, NIET vanaf een NextGen Surface Laptop, en ook NIET vanaf de UWP (RUG virtuele werkplek). Als hier -om wat voor reden dan ook- iets mis gaat, of mensen hebben geen toegang tot een vaste werkplek pc, graag contact opnemen met ons (CMB). Wij hebben activation codes beschikbaar voor medewerkers/docenten en studenten.

Vanwege de verschillen in beschikbaarheid van de Microsoft STORE bij de RUG en het UMCG, geven we hieronder aan hoe de applicatie beschikbaar is voor de diverse werkplekken.

  • VOOR GEBRUIK OP UMCG DESKTOP & UMCG ANYWHERE:
    De CMB geeft momenteel de rechten uit voor COMPLETE ANATOMY i.v.m. monitoring & performance tests.
    Neem contact op met Guus van den Brekel (a.j.p.van.den.brekel@umcg.nl) of Robin Ottjes (r.f.ottjes@umcg.nl) van de CMB.

    De applicatie verschijnt dan op UMCG werkplekken in de UMC Groningen Applicaties folder onder Start. Daarin kies je eerst voor Install van de applicatie, waarna Complete Anatomy gestart kan worden via het Start menu.

  • VOOR GEBRUIK OP DE VASTE RUG-werkplek (maar NIET de UWP-virtueel):
    De applicatie is voor iedereen direct beschikbaar in het RUG menu van applicaties.

Wil je toegang tot Complete Anatomy, of heb je nog vragen, neem dan even contact op met de CMB.

Laatst gewijzigd:27 september 2023 14:29
View this page in: English

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...