Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningEten en drinkenInteressant

Werken bij Food & Drinks?

Food & Drinks is onderdeel van het Facilitair Bedrijf en heeft negen locaties met restaurants, take aways en koffiecafés. Ook buiten de restaurants verleent Food & Drinks haar diensten bij buffetten, recepties, of een barbecue of lunch op locatie.

Tempo Team en bedieningsmedewerkers

Tempo Team

Het planbureau van Tempo Team is al jaren hofleverancier van medewerkers bij Food & Drinks. Vanuit een oproeppool zetten zij hospitality medewerkers in op diverse taken. Of je nu een spoeddienst doet, in een coffee corner werkt of assisteert in de keuken; je levert dus een bijdrage aan een gastvrije universiteit!

Wat vraagt Tempo Team?

We vragen studenten met ervaring in en/of affiniteit met de catering. Daarnaast een flexibele beschikbaarheid tijdens de openingstijden van de restaurants. Aanmelden of meer informatie? Mail naar planbureau.groningen@tempo-team.nl of bel naar 050 313 4443.

Tempo Team en Food & Drinks
Laatst gewijzigd:08 december 2015 10:03