Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningEten en drinkenInteressant

Food Committee: laat van je horen!

Ben jij vaak te vinden in de restaurants, kofffiecafés en take-aways van RUG? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een aantal jaren geleden is de RUG Food Committee (FC) in het leven geroepen als focusgroep voor internationale studenten. Inmiddels is de FC uitgegroeid tot een diverse groep interessante Nederlandse en niet-Nederlandse studenten die kritisch zijn over eten en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. De FC heeft vier meetings per jaar, waarin zaken als dienstverlening, vernieuwingen en communicatie besproken worden. De meetings zijn meestal op maandagavonden van 17:00 tot 19:00 uur. Omdat discussiëren met een volle maag toch beter gaat, bieden we bij elke meeting een gratis warme maaltijd aan uit de keuken van het Academia Restaurant. Heb jij interesse om deel te nemen aan de Food Committee? Stuur een mail met een korte motivatie naar m.v.lubbers@rug.nl. Blijf op de hoogte door lid te worden van de Facebookgroep waarin updates geplaatst worden.

Volgende bijeenkomst:

De volgende bijeenkomst staat gepland op maandag 24 april 2017 van 17:00 tot ongeveer 19:00.

Laatst gewijzigd:18 april 2017 16:48
printOok beschikbaar in het: English