ActueelNieuwsberichten

Ubbo Emmius Fonds genomineerd voor NRC Charity Awards 2017

nrc charity wards

Het Ubbo Emmius Fonds (UEF) van de Rijksuniversiteit Groningen is genomineerd voor de NRC Charity Awards 2017.

Sinds 2011 organiseert NRC de NRC Charity Awards, bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. Dit jaar is het Ubbo Emmius Fonds een van de twintig goede doelen die mee mogen doen (in totaal waren er 260 inzendingen).

Studenten van de Willem de Kooning Academie gaan voor de twintig geselecteerde goede doelen een campagne ontwikkelen, onder begeleiding van enkele top copywriters en reclamemakers. Vanaf half juli worden alle ontworpen advertenties gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en op www.nrccharityawards.nl en krijgt het publiek de kans om op hun favoriet te stemmen. Daarnaast zal een vakjury onder leiding van NRC Hoofdredacteur Peter Vandermeersch alle inzendingen beoordelen en drie winnaars selecteren.

De andere goede doelen die dit jaar zijn geselecteerd zijn: Dance4life, Daniel den Hoed Stichting, Kenniscentrum voor Kasteel en Buitenplaats, Net4kids, SBNL Natuurfonds, Stichting Afrikaanse Albino’s, Stichting Bite Back, De Dierenbescherming, Stichting foodwatch Nederland, Stichting IMC Weekendschool, Stichting Justdiggit, Stichting Kunstweek, Stichting MS Research, Stichting Seniorenwens, Wildlife Justice Commission, Stichting Zwerfjongeren Nederland, The Hunger Project, Trombosestichting Nederland en VluchtelingenWerk Nederland.

Laatst gewijzigd:15 mei 2017 15:09
printOok beschikbaar in het: English