Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons

Rosalind Franklin Fellowship

10 oktober 2012

Onlangs vond de installatie plaats van veertien nieuwe Rosalind Franklin Fellows. Onder hen sterrenkundige dr. Karina Isabel Caputi en sociaal wetenschapper dr. Constanza Parra. De universiteit begon in 2007 met het prestigieuze Rosalind Franklin Fellowship programma. Dit programma richt zich primair op gepromoveerde vrouwen uit het bedrijfsleven, de academische wereld en onderzoeksinstituten die streven naar een hoogleraarschap aan een Europese topuniversiteit.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:09 april 2020 11:40
View this page in: English

Meer nieuws

  • 10 september 2024

    Steeds weer de verkeerde

    Julie Karsten onderzoekt hoe ervaringen met seksueel grensoverschrijdend gedrag de online partnerkeuze van jongeren beïnvloeden. Ze richt zich vooral op de vraag of mensen die eerder ‘dader’ of ‘slachtoffer’ zijn geweest elkaar opzoeken. Door deze...

  • 09 september 2024

    Mensen met psychose vaak slachtoffer van geweld

    Mensen met een psychose worden veel vaker slachtoffer van geweld en criminaliteit dan de algemene bevolking. Dit blijkt uit het promotieonderzoek van Bertine de Vries, dat zij op 19 september verdedigt aan de Rijksuniversiteit Groningen.

  • 05 september 2024

    ERC Starting Grants voor twee RUG-onderzoekers

    Twee onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), beide van de Faculty of Science and Engineering, ontvangen een European Research Council (ERC) Starting Grant: Jingxiu Xie en Gosia Wlodarczyk-Biegun. De Starting Grants bestaan uit elk...