Skip to ContentSkip to Navigation
founded in 1614  -  top 100 university

Onderwijs

Studieadvies- en begeleiding

Studieadviseurs Psychologie
Studieadviseurs Psychologie

Bij de studieadviseurs kun je terecht als aankomend student psychologie, als student psychologie, of als voormalig student psychologie. Je kunt bij de studieadviseurs al je vragen stellen over de studie psychologie, bijvoorbeeld over:  

  • de inhoud van de studie
  • de invulling en planning van je studie
  • keuzes in je studie
  • vragen over inschrijvingen
  • regelingen in de studie
  • vragen over het volgen van vakken buiten psychologie
  • vragen met betrekking tot studeren in het buitenland

De studieadviseurs houden ook je studievorderingen in de gaten en zullen je zo nodig uitnodigen voor een studievoortgangsgesprek. Daarnaast kun je ook met meer persoonlijke zaken bij hen terecht. Er zijn allerlei regelingen in het leven geroepen die ondersteuning kunnen bieden in de vorm van tijd en geld. Bij (dreigende) studievertraging is het daarom verstandig om tijdig contact op te nemen met één van de studieadviseurs. Zij weten bij wie jij het beste terecht kunt. Gezamenlijk wordt er dan naar de beste oplossing voor jou gezocht.
 
De studieadviseurs bij Psychologie zijn:

Iris de Boer

Inge Cnossen

Libbe Kooistra

Femke Munniksma

Marlies Roijakkers

Sietske Weide

Schroom dus niet en maak een afspraak met één van de studieadviseurs. Dit kan per telefoon via de onderwijsbalie (tel 050-3636301). Voor korte vragen (5 à 10 minuten) kun je ook langskomen op de inloopspreekuren, dagelijks van 11-12 uur. Je kunt de studieadviseurs vinden in het Heymans gebouw, in de gang tegenover de portiers.

Je kunt ook je vraag opzoeken op www.rug.nl/gmw/vraagenantwoord . Staat je vraag hier niet bij, dan kun je hem ook stellen via studieadvies.psy@rug.nl.

Laatst gewijzigd:16 januari 2017 13:20