Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en Onderwijskunde

Jeugdjournaal besteedt uitgebreid aandacht aan start project 'gezamenlijke kinderfeestjes'

16 oktober 2017

Zondag 8 oktober startte het project 'Inclusieve Klassenfeestjes om Sociale Uitsluiting tegen te gaan'. Een initiatief van oa. Laura Batstra en het onderzoeksteam Druk & Dwars. In het project worden kinderfeestjes voor de hele klas georganiseerd en gepropageerd worden met als doel sociale uitsluiting van kinderen tegen te gaan. Het NOS Jeugdjournaal besteedde aandacht aan de start van het project met uitgebreide reportage Kinderfeestje met de hele klas: niemand voelt zich buitengesloten . Stichting Kinderpostzegels maakt het project mogelijk door een financiële bijdrage.

Laatst gewijzigd:09 november 2017 12:59