Goedemiddag

Hans Kuné

Goedemiddag, u bent verbonden met de Helpdesk van Fast Access to the Financial World, de meest betrouwbare en snelste on line financiële dienstverlener van het Heelal en omstreken. Toets 1 als u algemene informatie wilt. Toets 2 als u specifieke vragen over ons dienstenpakket heeft. Toets 3 als u vragen over een bestelling heeft. Toets 4 bij vragen aan de technische dienst. Toets 5 als u één van onze operators wilt spreken. 
Oei, wat zei ze nu allemaal? 1 voor info, 2 ook voor info. Het gaat me erom dat ik met mijn nieuwe ISDN-modem, pardon...  
De invoer die wij ontvangen hebben, was niet juist. Toets 1 als u algemene informatie wilt. Toets 2 als u specifieke vragen over ons dienstenpakket heeft. Toets 3 als u vragen over een bestelling heeft. Toets 4 bij vragen aan de technische dienst. Toets 5 als u één van onze operators wilt spreken. 
Invoer, welke invoer, ik heb helemaal niets ingevoerd. Kon ik maar wat invoeren, Dat is het hem nu juist. Die computer van ze is niet geschikt voor mijn gloednieuwe ISDN-modem. Koop je allemaal nieuwe spullen, denk je dat je goed zit, lopen die achterlijke gladiolen achter, wat zegt u? 
De invoer die wij ontvangen hebben, was niet juist. Toets 1... 

Nou 4 maar niet? Of zal ik iemand te spreken vragen? Nee, 4 maar. Goedemiddag, u bent verbonden met de Helpdesk van de Technische Dienst van Fast Access to the Financial World, de meest betrouwbare en snelste on line financiële dienstverlener van het Heelal en omstreken. Toets 1 als u moeilijkheden heeft ondervonden bij het installeren van Paytel versie 4. Toets 2 als u moeilijkheden heeft ondervonden met de installatie van Paytel versie 5 voor Windows. Toets 3 als u moeilijkheden heeft ondervonden bij de installatie van Paytel versie 5 voor de Macintosh. Toets 4 als u moeilijkheden heeft ondervonden met de installatie van Paytel versie 5 voor NT. Toets 5 als uw problemen heeft ondervonden met uw username en password. 
Eeh, tja, hum, dat is ook wat. Ik heb helemaal geen installatiemoeilijkheden en er is ook niets mis met mijn username en password. Mijn modem gaat het om. Waarom kan dat stomme programma niet samenwerken met mijn modem … 
De invoer die wij ontvangen hebben, was niet juist. Toets 1 … 
Shit, hoe kom ik hier uit? Op welke toets moet ik drukken om terug te gaan? Hallo, hallo. 
… als u moeilijkheden heeft ondervonden bij de installatie van Paytel versie … 
0. Ik probeer een nul. 

De invoer die wij ontvangen hebben, was niet juist. Toets 1 als u moeilijkheden heeft … 
Hekje dan. Kraak. Bliep. Floesjh. Goedemiddag, u bent verbonden met de Helpdesk van Fast Access to the Financial World, de meest betrouwbare en snelste on line financiële dienstverlener van het Heelal en omstreken. Toets 1 als u algemene informatie wilt. Toets 2… Vijf. …
On a warm San Franciscan night .. 
Even geduld alstublieft. Al onze operators zijn momenteel in gesprek. Wij verbinden u zo spoedig mogelijk door. …
On a warm San Franciscan night .. 
Goedemiddag, u spreekt met de Helpdesk van de Technische Dienst van Fast Access to the Financial World, de meest betrouwbare en snelste on line financiële dienstverlener van het Heelal en omstreken. Wat kan ik voor u doen? 
O, goedemiddag mevrouw, wat ben ik blij dat ik eindelijk een levend wezen spreek. Ziet u, ik gebruik uw programma al tijden met groot plezier, maar nu heb ik een ISDN-modem gekocht en nu .. U heeft een ISDN-modem gekocht. Welke versie van ons gebruikersvriendelijke Paytel-programma heeft u geïnstalleerd? 
Eh, tjee, oei, wat een vraag. De nieuwste volgens mij. 

U heeft een ISDN-modem gekocht. Welke versie van ons gebruikersvriendelijke Paytel-programma heeft u geïnstalleerd?
Hallo? De nieuwste, zei ik toch. Maar volgens mij is dat onbelangrijk. Het gaat niet om Paytel. Het gaat erom dat uw mainframe niet met mijn gloednieuwe . . . 
U heeft een ISDN-modem gekocht. Welke versie van ons gebruikersvriendelijke Paytel-programma heeft u geïnstalleerd? Wel verhip nog aan toe, jij stomme troel, jij leeft helemaal niet, je bent gewoon een chip met een meisjesstem, IK . . Kraak, floesh, piep, piep, piep. 
… ZAL JE.

Begin pagina


index Pictogram 5