Skip to ContentSkip to Navigation
Rijksuniversiteit Groningen/Campus FryslânStuderen bij Campus FryslânMaster programma's

Tourism Geography and Planning (MSc)

Tourism Geography and Planning

Samen met de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG en Stenden Hogeschool heeft Campus Fryslân een masterprogramma ontwikkeld op het gebied van toerisme-geografie en toerisme-planologie, getiteld Tourism Geography and Planning. Binnen deze master track onderzoek je de interacties onder toeristen, bezoekers en bewoners in en met plaatsen. De track gaat in september 2017 van start in Leeuwarden. Het programma is een afstudeerrichting van de master Cultural Geography. Benieuwd naar de inhoudelijke opbouw van het programma, toelating en inschrijving of het arbeidsmarktperspectief? Bezoek de algemene master pagina van Tourism Geography and Planning.

Cultural Geography: algemene track

De master Cultural Geography traint studenten om vakbekwaam te worden op het gebied van culturele geografie en leefbaarheid, zodat ze een bijdrage kunnen leveren aan de leefbaarheid van plaatsen en het welzijn van mensen. De algemene track binnen Cultural Geography heeft als centrale thematiek Leefbaarheid, plaatsen en identiteiten. Vanaf september 2017 worden alle verplichte vakken in Leeuwarden gegeven. Je kunt vanaf dan ook de track Tourism Geography and Planning volgen. Meer informatie over Cultural Geography.

Tourism Geography and Planning
Tourism Geography and Planning

Leeuwarden studentenstad

Naast verschillende MBO instellingen en drie hogescholen kan met de komst van Campus Fryslân in Leeuwarden ook op Universitair niveau gestudeerd worden. Met een kleine 22.000 studenten is Leeuwarden een gezellige, kleinschalige en bruisende studentenstad. Zo vind je in de gemeente Leeuwarden een aanbod van 78 kroegen en met evenementen als ‘Welcome to the Village’, ‘ Into the Grave’, ‘City Proms’ en meer is Leeuwarden een festivalstad bij uitstek. Tel daar bij op dat Leeuwarden in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa is en je begrijpt dat je je in Leeuwarden geen moment hoeft te vervelen. Meer informatie over studeren in Leeuwarden.

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd.

Laatst gewijzigd:24 maart 2017 10:21
printOok beschikbaar in het: English