AlumniNieuws

Stem op onze advertentie voor de NRC Charity Awards

nrc charity awards

Vanafmaandag 24 juli gaat de NRC Charity Awards van start. Iedere dag publiceren NRC, nrc next en de NRC website een 2-paginagrote advertentie van een goed doel. Het Ubbo Emmius Fonds is dit jaar een van de 18 geselecteerde goede doelen die mee mogen doen.
Speciaal voor ons hebben Stefan Makkus en Eva Hendrix, twee studenten van de Wilem de Kooning Academie, een prachtige advertentie gemaakt.
De publieksfavoriet en drie door een vakjury geselecteerde advertenties krijgen een extra prijs: nogmaals een advertentie in NRC en nrc next. Jij kunt dus helpen dat onze advertentie nog een keer geplaatst wordt door op ons te stemmen op www.nrccharityawards.nl . Stemmen kan tot en met zondag 20 augustus. De prijswinnaars worden op 29 augustus bekendgemaakt.

Laatst gewijzigd:24 juli 2017 16:24
printOok beschikbaar in het: English