Over onsWerken bij de RUGDaarom werk je bij de RUG

Arbeidsvoorwaardenpakket nieuwe medewerkers

Welkom bij de Rijksuniversiteit Groningen!

Op deze pagina kunt u alle informatie downloaden die u als nieuwe medewerker nodig heeft. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met HR-Services, tel. 050 363 9191. Wij zijn bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur. Ook kunt u ons natuurlijk mailen: hr-services@rug.nl.

NB: De Wet op de Identificatieplicht vereist van werkgevers in Nederland dat nieuwe medewerkers ook persoonlijk hun identiteitsbewijs moeten tonen. Bij de Rijksuniversiteit Groningen kunt u hiervoor terecht bij de HR Information Desk, Academiegebouw, Broerstraat 5, kamer 0034 (tel. 050-363.3671). De medewerkers van de HR Information Desk controleren de geldigheid van uw identiteitsbewijs en maken een kopie van het document voor uw persoonsdossier.

U moet zich op uw werk altijd kunnen identificeren. U moet zich kunnen identificeren met uw originele identiteitsbewijs. Ook mag u gebruikmaken van het Nederlandse of Europese rijbewijs.
Voor meer info: Rijksoverheid.nl

Formulieren om in te vullen voordat u in dienst komt:

Loonheffingsformulier

Melding Nevenwerkzaamheden

Vragenformulier

Informatie van de RUG:

Dual-Career Support

Overzicht salarisschalen

Aanvraagformulier tegemoetkoming verhuiskosten (voor medewerkers ZONDER verhuisplicht)

Aanvraagformulier tegemoetkoming verhuiskosten (voor medewerkers MET verhuisplicht)

Folder verhuiskosten (voor medewerkers ZONDER verhuisplicht)

Folder verhuiskosten (voor medewerkers MET verhuisplicht)