Over onsWie zijn wij?Duurzame universiteitGreen Mind Award

Denken over duurzaamheid

Green Mind Award logo

De Green Mind Award is een initiatief van de Stuurgroep Duurzaamheid van de RUG. Medewerkers en studenten konden hun ideeën aandragen om de de duurzame prestaties binnen onze bedrijfsvoering of onze gebouwen een forse zet te geven.

Vanaf 20 april 2016 gaan de inschrijvingen open voor alweer de derde editie van de Green Mind Award. Net als afgelopen jaren kan jij je als student of medewerker van de RUG weer aanmelden met een leuk en innovatief duurzaam idee. De winnaar van de Green Mind Award wint zowel een geldbedrag voor het uitvoeren van zijn of haar idee als een iPad!

Zoals gezegd zullen de inschrijvingen open zijn vanaf 20 april tot en met 30 september. Dit is het moment dat iedereen een idee kan indienen. Wij raden iedere deelnemer aan vooraf de spelregels door te lezen. Voor een duidelijk overzicht van deze spelregels, klik hier

Omdat dit alweer de derde editie van de Green Mind Award is, hebben we al aardig wat ideeën langs zien komen. Om te voorkomen dat je een idee indient wat al een keer eerder heeft meegedaan, hebben we een lijst opgesteld. Mocht je wat inspiratie zoeken, dan is deze lijst ook zeer waardevol. Check dit hier

Heb je alle onderdelen gecheckt? Vul hier dan het aanmeldingsformulier in!

Laatst gewijzigd:13 juni 2016 16:14
printOok beschikbaar in het: English