Over onsWie zijn wij?Strategisch Plan 2015-2020

Strategisch Plan 2015-2020

Oprichting van branch-campussen. Innovatief onderzoek. Bijdragen aan duurzame economische en maatschappelijke processen, diensten en zakelijke activiteiten. Het stimuleren van ondernemerschap.

Dit zijn enkele strategieën waar de Rijksuniversiteit Groningen de komende jaren op in wil zetten. Lees meer over onze ambities en strategische doelen voor 2020.

Onze ambities voor 2020

• Versterking van onze positie door de oprichting van nationale en internationale branch-campussen.
  • Onderzoek van hoog niveau door het bevorderen van een innovatieve en ondernemende houding.
  • Studenten op een actieve manier laten leren als focus van onze educatieve strategie.
  • Kennis toepasbaar maken als belangrijke verantwoordelijkheid.
  • Gedeelde verantwoordelijkheid voor strategie, beleid en management van de universiteit.
  • Het betrekken van alumni bij ons onderwijs en onderzoek.

Video's Strategisch Plan

printOok beschikbaar in het: English