Over onsActueelNieuws

• Nieuws van

• Nieuws per doelgroep

Nieuws doorzoeken

Zoeken naar nieuwsberichten van dit kalenderjaar. Oudere berichten kunt u vinden in het archief.

Search form

Resultaten 1 - 2 / 2*

Successful second edition summer course Pathways towards Sustainable Futures
Datum:30 januari 2017

From January 23 to 27, 2017, the PASF summer course was successfully delivered to not less than 85 Latin American students at the Federal University of Rio Grande do Sul (UFRGS) in the City of Porto Alegre, Brazil. The five day intensive program included lectures, seminars and assignments, coordinated and delivered by dr. Terry van Dijk and PhD candidate Rozanne Spijkerboer from the Faculty of Spatial Sciences.

Groen licht voor mastertrack Tourism Geography and Planning in Leeuwarden
Datum:15 december 2016

De minister van onderwijs heeft de aanvraag voor het nieuwe masterprogramma ‘Tourism Geography and Planning’ goedgekeurd. Het programma is een afstudeerrichting van de RUG-master Cultural Geography.

* Het aantal zoekresultaten kan afwijken van het aantal resultaten dat u ziet, omdat sommige documenten afgeschermd zijn.