Skip to ContentSkip to Navigation
Expertisecentrum HealthwiseOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Expertisecentrum Healthwise

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Expertisecentrum Healthwise

Leergang Health Economics and Healthcare Management

Wanneer:do 05-10-2017
Waar:Groningen

Bent u leidinggevende in de zorg? Volg dan de 10-daagse leergang Health Economics and Healthcare Management.

Het zorglandschap blijft in ontwikkeling. Daarom moet u als manager of professional nieuwe kennis blijven opdoen, verbreden en uw competenties blijven ontwikkelen. De leergang Health Economics and Healthcare Management biedt u actuele kennis over de economische en bedrijfskundige aspecten van de zorg op academisch niveau.

De eerstvolgende leergang start op donderdag 5 oktober 2017. U volgt de modules gedurende één donderdag en negen vrijdagen tot en met 6 april 2018.


Wilt u eerst een voorproefje van de leergang?

Kom dan op 8 september van 15:00 tot 17:00 naar de voorlichtingsbijeenkomst in het Duisenberggebouw, Zernike Campus, Groningen. Tijdens deze voorlichting geven de kerndocenten van de leergang u een representatief beeld van de inhoud en het programma van de leergang. Ook kunt u alvast kennismaken met uw toekomstige medecursisten. Stel hier gerust al uw vragen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn bij de voorlichting, dan kunt u deze ook online volgen. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om 'live' vragen te stellen.

printView this page in: English
Volg ons optwitter linkedin