ActueelNieuwsberichten

Live-streams EuroCall (confererentie voor computer-ondersteund taalonderwijs)

Van 20 - 23 augustus 2014 organiseert de Rijksuniversiteit Groningen de internationale EUROCALL2014 conferentie. Het thema van deze conferentie voor computer-ondersteund taalonderwijs (computer-assisted language learning, kortweg CALL) is 'CALL Design: Principles and Practice'. Onderzoekers en studenten uit de hele wereld komen op de conferentie om hun kennis van het gebruik van technologie in het taalonderwijs te verbreden en te verdiepen.

Key-note lezingen zijn via live-stream te volgen. Het gaat om

• Donderdag 21 Augustus, 9:45-10:45 uur
    Carol A. Chapelle (Iowa State University), Arguments for Technology and Language Learning
  • Vrijdag 22 Augustus, 10:30-11:30 uur
    Bart Rienties (Open University), Understanding (in)formal learning and social interactions: from principles to practices in learning analytics
  • Zaterdag 23 Augustus, 9:00- 10:00 uur
    John H.A.L. de Jong (Vrije Universiteit Amsterdam/Pearson English), Innovative Items – Measuring Something More or Different

Meer informatie over de key-notes is te vinden op de site van de conferentie.
Contact: Sake Jager

Laatst gewijzigd:25 augustus 2014 10:26