Skip to ContentSkip to Navigation
founded in 1614  -  top 100 university

Live-streams EuroCall (confererentie voor computer-ondersteund taalonderwijs)

20 augustus 2014

Van 20 - 23 augustus 2014 organiseert de Rijksuniversiteit Groningen de internationale EUROCALL2014 conferentie. Het thema van deze conferentie voor computer-ondersteund taalonderwijs (computer-assisted language learning, kortweg CALL) is 'CALL Design: Principles and Practice'. Onderzoekers en studenten uit de hele wereld komen op de conferentie om hun kennis van het gebruik van technologie in het taalonderwijs te verbreden en te verdiepen.

Key-note lezingen zijn via live-stream te volgen. Het gaat om

 • Donderdag 21 Augustus, 9:45-10:45 uur
  Carol A. Chapelle (Iowa State University), Arguments for Technology and Language Learning
 • Vrijdag 22 Augustus, 10:30-11:30 uur
  Bart Rienties (Open University), Understanding (in)formal learning and social interactions: from principles to practices in learning analytics
 • Zaterdag 23 Augustus, 9:00- 10:00 uur
  John H.A.L. de Jong (Vrije Universiteit Amsterdam/Pearson English), Innovative Items – Measuring Something More or Different

Meer informatie over de key-notes is te vinden op de site van de conferentie.
Contact: Sake Jager

Laatst gewijzigd:25 augustus 2014 10:26

Meer nieuws

 • 24 mei 2017RUG zesde op lijst duurzame onderwijsinstellingen

  De RUG is dit jaar als zesde geëindigd op de lijst van meest duurzame onderwijsinstellingen. Dat is vorige week bekend geworden tijdens de uitreiking van de SustainaBul, dé duurzaamheidsranking van Nederlandse hoger onderwijsinstellingen. De uitreiking...

 • 24 mei 2017Gezondheid leidraad beleid Stad

  De stad Groningen wil de gezondste stad van Nederland worden. Gezondheid en welbevinden worden een leidraad voor de ruimtelijke en sociale ontwikkeling van de stad. Het gemeentebestuur van Groningen heeft deze stevige ambitie samen met het UMCG, de...

 • 17 mei 2017Gebouw Energy Academy Europe in stijl geopend

  Woensdagmiddag 17 mei is de nieuwe Energy Academy Europe (EAE) van de Rijksuniversiteit Groningen op spectaculaire wijze geopend. Acrobaten daalden na de openingshandeling door CdK René Paas met drie grote banners af in de transparante halvan het nieuwe...