Skip to ContentSkip to Navigation
founded in 1614  -  top 100 university

Live-streams EuroCall (confererentie voor computer-ondersteund taalonderwijs)

20 augustus 2014

Van 20 - 23 augustus 2014 organiseert de Rijksuniversiteit Groningen de internationale EUROCALL2014 conferentie. Het thema van deze conferentie voor computer-ondersteund taalonderwijs (computer-assisted language learning, kortweg CALL) is 'CALL Design: Principles and Practice'. Onderzoekers en studenten uit de hele wereld komen op de conferentie om hun kennis van het gebruik van technologie in het taalonderwijs te verbreden en te verdiepen.

Key-note lezingen zijn via live-stream te volgen. Het gaat om

 • Donderdag 21 Augustus, 9:45-10:45 uur
  Carol A. Chapelle (Iowa State University), Arguments for Technology and Language Learning
 • Vrijdag 22 Augustus, 10:30-11:30 uur
  Bart Rienties (Open University), Understanding (in)formal learning and social interactions: from principles to practices in learning analytics
 • Zaterdag 23 Augustus, 9:00- 10:00 uur
  John H.A.L. de Jong (Vrije Universiteit Amsterdam/Pearson English), Innovative Items – Measuring Something More or Different

Meer informatie over de key-notes is te vinden op de site van de conferentie.
Contact: Sake Jager

Laatst gewijzigd:25 augustus 2014 10:26

Meer nieuws

 • 28 maart 2017120 scholieren strijden ‘Bèta Battle’ bij de RUG

  Maandag 10 april is de Bernoulliborg van de Rijksuniversiteit Groningen de arena voor 120 leerlingen van 10 scholen uit Noord-Nederland. Dan strijden de scholieren de ‘Bèta Battle’, voorheen de JetNet Kwis.

 • 24 maart 2017Lokale lasten voor woningbezitters stijgen 0,6 procent

  Een huishouden met een eigen woning betaalt dit jaar gemiddeld 0,6 procent meer voor de belastingen aan gemeente, provincie en waterschap. Die stijging blijft ruim onder de verwachtte inflatie van 1,0 procent. De gemeentelijke lasten stijgen gemiddeld...

 • 24 maart 2017Grootste kans op rechtse coalitie

  Wetenschappers van de Rijksuniversiteit Groningen laten zien dat het CDA acht en D66 zeven van elf belangrijkste beslispunten kunnen binnenhalen in een rechtse coalitie met de VVD en Christen Unie. Bij een coalitie met VVD en Groen Links lukt dat maar...