Javascript must be enabled for the correct page display

Examentraining

Examentraining VO

Inshrijving voorjaarsperiode nu geopend!

De Rijksuniversiteit Groningen zal in 2015 in samenwerking met Progress Onderwijsondersteuning opnieuw examentrainingen voor VWO- en HAVO scholieren organiseren en viert daarmee het 10-jarig jubileum!

Voor leerlingen die zich naast het centraal schriftelijk eindexamen ook willen voorbereiden op hun laatste schoolexamen wordt er in 2015 voor het tweede jaar op rij een voorjaarsperiode georganiseerd. Op zaterdag 28 februari, zondag 1 maart en zaterdag 7 maart 2015 kunnen VWO-leerlingen examentraining volgen in de vakken Economie, Engels, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B of Wiskunde C.

De inschrijving voor deze voorjaarsperiode is nu geopend! Ga snel naar de inschrijfpagina om zeker te zijn van een plek.

Naast de voorjaarsperiode wordt er in vijf verschillende periodes examentrainingen aangeboden. Tijdens deze periodes zal er examentraining worden aangeboden in totaal 15 verschillende vakken.

VWO vakken:
Biologie, Duits, Economie, Engels, Management & Organisatie, Natuurkunde, Nieuwe Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B en Wiskunde C.

HAVO vakken:
Engels, Nieuwe Natuurkunde , Wiskunde A en Wiskunde B.

Meer informatie over de verschillende periodes waarin bovenstaande vakken worden aangeboden is nu te vinden onder informatie voor leerlingen en ouders.

Indien je na het lezen van de informatie op deze website meer informatie wilt, neem dan per e-mail contact met ons op via info@examentrainingvo.nl. Eventueel is het ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 06-48652900 (Nienke Wobbes-Schuitema) of 06-26432615 (Rashudy Mahomedradja).

vwo poster 2015
havo poster 2015
Last modified:November 26, 2014 11:04