Javascript must be enabled for the correct page display

Examentraining

Examentraining VO

Examentraining VO viert 10-jarig bestaan!

In 2015 biedt de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met Progress Onderwijsondersteuning voor het tiende jaar op rij examentrainingen aan. Tijdens het 10-jarig bestaan zullen er 15 verschillende vakken worden aangeboden voor HAVO en VWO leerlingen.

De inschrijving voor de voorjaarsperiode is nu geopend! Ga snel naar de inschrijfpagina om zeker te zijn van een plek.

De Rijksuniversiteit Groningen zal in 2015 in samenwerking met Progress Onderwijsondersteuning opnieuw examentrainingen voor VWO- en HAVO scholieren organiseren. Er zal examentraining worden gegeven in 15 verschillende vakken op zes verschillende momenten in het jaar.

VWO vakken:
Biologie, Duits, Economie, Engels, Management & Organisatie, Natuurkunde, Nieuwe Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A, Wiskunde B en Wiskunde C.

HAVO vakken:
Engels, Nieuwe Natuurkunde , Wiskunde A en Wiskunde B.

Meer informatie over de verschillende periodes waarin bovenstaande vakken worden aangeboden is nu te vinden onder informatie voor leerlingen en ouders.

Indien je na het lezen van de informatie op deze website meer informatie wilt, neem dan per e-mail contact met ons op via info@examentrainingvo.nl. Eventueel is het ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 06-48652900 (Nienke Wobbes-Schuitema) of 06-26432615 (Rashudy Mahomedradja).

vwo poster 2015
havo poster 2015
Last modified:November 21, 2014 15:49