Examentraining

Examentraining VO

De inschrijving is geopend!


De voorjaarsperiode (1, 2 en 8 maart), die dit jaar voor het eerst georganiseerd werd in de vakken wiskunde B en Engels is inmiddels afgelopen en zeer succesvol verlopen.
Leerlingen kunnen zich nu nog inschrijven voor een examentraining in verschillende periodes in april en mei, waarvoor nog een aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Dit jaar zal de Rijksuniversiteit Groningen voor de negende keer een examentraining organiseren voor VWO scholieren, voor de tweede keer worden er ook examentrainingen voor HAVO leerlingen georganiseerd. VWO-leerlingen kunnen examentrainingen volgen in de vakken wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, natuurkunde, nieuwe natuurkunde (NiNa), scheikunde, biologie, economie, management & organisatie, Duits en Engels. HAVO-leerlingen kunnen examentrainingen volgen in de vakken wiskunde A, wiskunde B, natuurkunde en Engels. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via het inschrijfformulier.

Let op: Vanwege het 400-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen is het een maandlang, van 15 mei t/m 15 juni, feest in Groningen. Ook de Examentraining van de RUG doet mee aan de feestelijkheid in de vorm van een speciale actie voor iedereen die zich aanmeldt of aangemeld heeft voor een of meerdere van onze examentrainingen: schrijf een vriend of vriendin in voor de examentraining HAVO of VWO van de Rijksuniversiteit Groningen en ontvang 25 euro korting per aanmelding op je eigen examentraining! Ga voor de spelregels naar kortingsactie.

Als je de informatie op deze website goed hebt doorgelezen, maar je toch meer informatie wil, neem dan per e-mail contact op met info@examentrainingvo.nl . Eventueel is het ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 06-48652900 (Nienke Wobbes-Schuitema) of 06-26432615 (Rashudy Mahomedradja).

VWO
HAVO
Last modified:March 26, 2014 20:34