Over onsActueelEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweekProgramma's per faculteit

Masterweek

Mastervoorlichting 20 t/m 24 november 2017

Kom naar de Masterweek in Groningen. Van 20 t/m 24 november organiseren de faculteiten op verschillende dagen mastervoorlichting op locatie.

Ontmoet de docenten en studenten van de Groningse masteropleidingen. En proef de sfeer in de facultaire gebouwen, collegezalen en laboratoria en natuurlijk in de stad Groningen.

Voor wie is de mastervoorlichting?

• studenten die hun bachelor aan een andere universiteit hebben behaald en overwegen om in Groningen een master te volgen;
  • HBO-studenten die een masteropleiding willen volgen aan de RUG;
  • RUG-studenten die zich willen oriënteren op een master;
  • en natuurlijk voor alle andere belangstellenden.

Aanmelden

Kijk in het menu aan de linkerkant of in de tabel hieronder naar het programma van de verschillende faculteiten en opleidingen tijdens de Masterweek.

Meer informatie

Op deze website is een overzicht te vinden van alle masteropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met de afdeling Communicatie via 050-3639011 of studiekiezers@rug.nl.

------------------------------------------------

Careers Services

Careers advice before, during & after your degree

Contact opnemen? met NEXT via next@rug.nl of volgen via Facebook en Twitter