Skip to ContentSkip to Navigation
FEB for BusinessOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

FEB for Business

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
FEB for BusinessTalent Recruitment

Werf nieuw talent

.

Om uw zoektocht naar gedreven professionals te vergemakkelijken, zorgen wij ervoor dat studenten uw bedrijf leren kennen als interessante werkgever.


Deel uw vacature (baan/stage)

Op ons JobBoard en via onze vacaturenieuwsbrief kunnen wij vacatures, stageplekken en tijdelijke projecten adverteren.
Plaats uw vacature hier.


Stages

Door een stagiair in dienst te nemen, haalt u een fris perspectief in huis. U krijgt toegang tot de meest recente kennis op het gebied van Economie en Bedrijfskunde en kunt tegelijker tijd ervaren of de student goed bij uw bedrijf past. Studenten van FEB kunnen een stage naast hun opleiding of als onderdeel van hun masteropleiding. In beide gevallen faciliteren wij zowel hen al u bij het realiseren van een stageplek.
Bekijk de mogelijkheden.


Talent Programme

Maak gebruik van de mogelijkheid om onze meest gemotiveerde en vaardige talenten te leren kennen en met hen te werken. Na het afronden van hun MSc scriptie kunt u hen 6 maanden aannemen voor een project binnen uw organisatie dat u helemaal zelf bepaalt en vormgeeft. De studenten worden door ons persoonlijk begeleid en gecoacht.
Download de brochure


Verkrijg nieuwe inzichten

U kunt tevens profi teren van de kennis van de nieuwe generatie economen en bedrijfskundigen. Onze studenten inspireren u graag met de laatste inzichten.

Student Consultancy
Een selectie multidisciplinaire studenten werkt als junior consultants aan een actuele business case waar u onderzoek naar wilt laten doen. Na tien weken ontvangt u een gedegen adviesrapport.

Business Meets University
Meermaals per jaar organiseren we events voor bedrijven en ondernemers om ervaringen en kennis uit te wisselen en om samen te werken aan business cases. Met ervaren professionals en met jonge talenten die een fris perspectief bieden.Dit leidt tot een inspirerende dynamiek en een snelkoker van nieuwe ideeën voor groeiende organisaties.

Business Challenge
Een inspirerende competitie tussen teams van geselecteerde 3de jaars bachelor- en masterstudenten, die zich volledig focussen op uw specifi eke business case. Terwijl zij elkaar beconcurreren om de beste aanbevelingen te doen, leert u de studenten en hun skills kennen.

Laatst gewijzigd:10 december 2018 13:11
printView this page in: English