Skip to ContentSkip to Navigation
FEB for BusinessOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

FEB for Business

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
FEB for BusinessTalent Recruitment

Deel uw vacature

Drie studenten

Iedere dag worden wij als faculteit omringd door onze studenten. Jonge talenten binnen allerlei vakgebieden op het gebied van Economie en Bedrijfskunde, waar werkgevers zeer over te spreken zijn (zie FEB student profiel), wat ook terug te zien is in het grote aantal stagiaires dat uiteindelijk een contract aangeboden krijgt.

Wij kunnen uw recruitment doelen ondersteunen door u in contact te brengen met deze talenten, u als werkgever te promoten en uw vacatures onder de aandacht te brengen midden in het hart van uw doelgroep. Via diverse platforms en communicatiekanalen kunnen wij de 6.500 talenten bij FEB bereiken met uw boodschap.


Vacature voor een stage

Een stagiair(e) biedt nieuwe perspectieven op uw bedrijfskwesties en geeft u toegang tot de meest recente kennis en wetenschap op het gebied van Economie en Bedrijfskunde. Tegelijkertijd kunt u ervaren of de student binnen uw bedrijfscultuur past en of u hem/haar een baan zou willen aanbieden na de stageperiode. Onze academische talenten kunnen zowel in de vorm van meeloopstages als scriptiestages van grote toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. De mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in het door hen gewenste vakgebied is tegelijkertijd voor onze studenten een geweldige mogelijkheid om zich nog beter voor te bereiden op de toekomst. Daarom plaatsen wij stage vacatures gratis voor u!


Vacature voor een baan

Zoekt u nieuwe werknemers om uw team mee te verrijken en heeft u een functie voor een graduate? Ook dan kunnen we uw vacature doelgericht onder de aandacht brengen. Door functies binnen uw organisatie te promoten onder onze studenten, dragen we direct bij aan uw recruitment doelen. Onze communicatie verloopt efficient via direct mail, de Student Portal (waar 6.500 studenten dagelijks gebruik van maken) en Facebook. Als de vacature is geplaatst, kunt u het hier inzien.

.
Laatst gewijzigd:07 juni 2018 10:00
printView this page in: English