Skip to ContentSkip to Navigation
FEB for BusinessOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

FEB for Business

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
FEB for BusinessTalent Recruitment

Hoe werkt het?

Bent u op zoek naar een stagiair(e)? Meld hier uw stage aan.

Vervolgens wordt uw vacature ingevoerd in ons baanoverzicht, zal verschijnen op de studentenportal en wordt tevens gemaild naar studenten die op zoek zijn naar een stage. Wij zullen ervoor zorgen dat de cv’s en motivatiebrieven van studenten naar u gestuurd worden.

Als Faculteit Economie en Bedrijfskunde willen wij dat zowel bedrijven als studenten terugkijken op de stagetijd als een aangename en vruchtbare periode. Wij vragen bedrijven die een stagiair(e) aannemen daarom minimaal:

  • De stagiair(e) een werkplek en, indien nodig, een computer toe te wijzen.
  • De taken die door de studenten worden uitgevoerd moeten van academisch niveau zijn. Dit houdt in dat studenten de gelegenheid hebben om hun kennis, begrip en vaardigheden toe te passen die zij gedurende hun studie hebben opgedaan. Studenten moeten hun eigen activiteiten uitvoeren, initiatief tonen en verantwoordelijkheden dragen.
  • Een enthousiaste en bedreven begeleider aan te stellen. Wanneer de student is voorzien van een toegewijde begeleider en uitdagende taken van academisch niveau, zal de student met plezier uw bedrijf promoten onder medestudenten. Wij helpen studenten bij het promoten van uw bedrijf door hen een testimonial te laten schrijven; wij publiceren de testimonials op de website en op onze Facebookpagina.
  • Om een stageovereenkomst te ondertekenen.


Contract

Een stagecontract moet ondertekend worden door een vertegenwoordiger van het bedrijf, de faculteit en de student. De faculteit heeft verschillende formats voor stageovereenkomsten. U kunt het standaard contract downloaden in Nederlands.

Download het stagecontract voor Nederlandse stagiaires:

  1. Nederlandse versie
  2. Engelse versie

Download een standaardcontract voor non-EU/EEA studenten:

  1. EP-Nuffic contract Nederlands
  2. EP-Nuffic contract Engels

Meer informatie voor werkgevers vindt u hier.

Laatst gewijzigd:24 april 2018 14:52
printOok beschikbaar in het: English