Skip to ContentSkip to Navigation
FEB for BusinessOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

FEB for Business

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
FEB for BusinessTalent RecruitmentCareers Week

Word partner

.

Er zijn diverse manieren om met ons samen te werken tijdens de Careers Week. We hebben drie partnerschapspakketten voor u samengesteld:

Deel uw kennis

Naast academische vaardigheden zullen studenten andere vaardigheden moeten ontwikkelen om hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Wij willen u uitnodigen om workshops voor te bereiden over de vaardigheden die onze studenten zouden moeten ontwikkelen om succesvolle werknemers te worden. Gezien de voordelen voor zowel onze studenten als uw bedrijf, zullen wij voor de employability workshops geen extra kosten rekenen.


Presenteer uw bedrijf

Bent u geïnteresseerd in het promoten van uw bedrijf en wilt u uw bekendheid onder studenten vergroten zonder een specifiek wervingsdoel? Dan is de employer branding partnership de perfecte keuze voor u.


Connect & Recruit

Wilt u er zeker van zijn dat studenten u beschouwen als een interessante werkgever en wilt u in contact komen met gemotiveerde en getalenteerde studenten als potentiële werknemers van uw bedrijf. Kies dan voor de recruitment partnership.


Company Dating


Wilt u uw bedrijf branden als interessante werkgever onder studenten? Of heeft u concrete vacatures, functies, programma's en projecten die u bespreken? Company Dating is een optie binnen meerdere partner packages, waar u kennis kunt maken met onze studenten in een dynamische en informele setting. Tijdens Company Dating kunt u studenten met verschillende achtergronden en studies persoonlijk en 1-op-1 ontmoeten. Deelnemen aan Company Dating geeft u de unieke kans om competente en gemotiveerde studenten te werven voor uw organisatie. Naast de mogelijkheid uw organisatie als interesante werkgever te presenteren aan de volgende generatie Economie en Bedrijfskunde talenten, krijgt u de gelegenheid te netwerken met andere bedrijven en ondernemers.

Laatst gewijzigd:19 juni 2018 13:42
printOok beschikbaar in het: English