FEB for BusinessOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

FEB for BusinessTalent RecruitmentCareers Week

Ontmoet nieuwe talenten tijdens Careers Week

.

De Careers week is een jaarlijks evenement georganiseerd voor alle 6.500 studenten van de Faculty of Economics and Business (FEB) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het vindt plaats aan het begin van oktober en is de ideale manier om getalenteerde FEB-studenten te ontmoeten en werven, terwijl u uw organisatie kunt presenteren als een potentiële werkgever.

Tijdens Careers Week kunt u onze studenten ontmoeten en werven, hen workshops aanbieden en business cases presenteren. Voor studenten is Careers Week een van de meest aantrekkelijke activiteiten die de universiteit in samenwerking met bedrijven organiseert. Studenten hebben tijdens Careers Week geen college-uren, wat betekent dat zij zich exclusief kunnen bezighouden met zich voorbereiden op hun toekomstige carriere.

Doe mee op 1 & 2 oktober 2018! We werken graag met u samen.

Laatst gewijzigd:26 juni 2018 13:46
printView this page in: English